Следить
Баскетбол

Бродський: «Прометей звернувся, щоб ФБУ домовилась про їх участь у Кубку Європи»

Також Федерація планує знову повернути до життя легендарний Будівельник.

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський розповів про перспективи Суперліги в наступному сезоні. За його словами, в ньому зіграють лише 9 команд, а не 12, як хотілося би.

Президент Федерації також заявив, що новачок Суперліги, Прометей із Кам’янського ініціює зустріч із FIBA задля участі команди в новому сезоні Кубку Європи.

«Новачок Суперліги Прометей команда амбітна і з хорошим бюджетом, яка вже підписала захисника збірної України Дениса Лукашова. Він повертається до України, також кілька гравців перейшли з Хіміка. Тож у них є амбітні плани».

«Старий зал, в якому 6 років грала команда Дніпро-Азот, вони відроментували – він у чудовому стані. Тепер вони звернулися, щоб ми домовилися з FIBA-Європа про їх участь у Кубку Європи».

Також Бродський повідомив, що Київ-Баскет у наступному сезоні точно зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів, хоча є шанс і на отримання wild card турніру для прямої в ньому участі.

Президент Федерації має надію, що протягом наступних трьох років у Київ повернеться легендарний клуб Будівельник. За його словами, потрібно знайти спонсора і клуб може знову стати учасником Суперліги.

В минулому сезоні Суперліги чемпіоном став Хімік, який у фінальній серії в трьох зустрічах переміг Київ-Баскет (3:0).

Комментарии
Больше в Баскетбол
aquapolis