Следить
Баскетбол

Багатскіс: «Я поспілкувався з агентом Близнюка і Богдан одразу ж погодився перейти у Київ-Баскет»


Багатскіс: «Я поспілкувався з агентом Близнюка і Богдан одразу ж погодився перейти у Київ-Баскет»

Українець без вагань перейшов у київський клуб.

Головний тренер Київ-Баскету Айнарс Багатскіс розповів про підсилення команди легким форвардом Богданом Близнюком. За словами латвійця, саме через цей трансфер американець Ондре Джексон будет знаходитися на випробувальному терміні.

«Отримавши позитивну відповідь від нього я вже думаю, що у першій офіційній грі Суперліги (домашня гра проти Прометея 6 жовтня) Богдан зможе дебютувати. Очікую його з нетерпінням. Як на мене це гарне підсилення для клубу. Це наш гравець, український, і важливо, щоб він заграв на максимальному рівні, на якому він може зіграти, і це важливо для збірної теж».

«Джексон перебував на випробувальному терміні. На мою думку, він міг добре грати на позиції «3». Нам бракує в цій позиції виконавця, який гратиме і з м’ячем, і може зіграти під кільцем, як «великий». Водночас, я думаю, що у цього гравця було достатньо ігрового часу проявити себе. Рішення прийняте. Не в останню чергу тому, що вдалося підписати Богдана».

Останнім клубом Близнюка став Бней Герцлія із Ізраїлю, де українець в минулому сезоні зіграв 31 гру в рамках місцевого чемпіонату.

Нещодавно Київ-Баскет програв іспанському Бургосу в фіналі кваліфікації Ліги чемпіонів у буде виступати у Кубку Європи ФІБА.

Комментарии
Больше в Баскетбол
aquapolis