Следить
Баскетбол

Президент Харківських Соколів: на Бартона було найбільше сподівань


Президент Харківських Соколів: на Бартона було найбільше сподівань

Цього року харків’яни дебютують в елітному дивізионі чемпіонату України.

Президент Харківських Соколів Сергій Чебишев прокоментував комплектацію команди до старту в дебютному сезоні чемпіонату української Суперліги. Cлова функціонера наводить офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Нагадаємо, що харків’яни завершили співпрацю з американцем Деонте Бартоном через місяць після його залучення до команди.

— Ви задоволені формуванням складу?

— Перш за все, я задоволений нашими гравцями як людьми. Я з кожним спілкувався перед підписанням контрактів. Я знаю характер кожного, я бачив їхні сильні сторони на тренуваннях та матчах. Усі прекрасно знають, що у більшості українських клубів «ударною силою» є легіонери. І я хочу відзначити, що нашими хлопцями-іноземцями Джином, Заком та Паулюсом я також дуже задоволений. Єдиниq гравець, що не зміг знайти собі місце у нашому колективі — це Деонте Бартон. Та людина, на яку в нас було найбільше сподівань, яка мала взяти на себе обов’язки лідера, вона нас залишила. Нам дуже прикро, ми звичайно через це переймаємось. Проте як то кажуть, крізь терни до зірок. Ми йдемо своїм шляхом та будемо лише сильнішими. Замість Бартона до нас їде новий гравець, який, я сподіваюсь, дуже швидко впишеться у команду, як тактично, так і ментально.

— Головне питання. Чого ви особисто чекаєте від Соколів у Суперлізі?

— Перш за все, я хочу бачити безкомпромісну боротьбу, я хочу бачити тих Соколів, які навіть програючи, не скидатимуть обертів та боротимуться за кожен м’яч до останньої краплі крові. Я сподіваюсь, що ця психологія перейде від нашої команди до вболівальників і усі побачать справжній «соколиний характер»!

Соколи розпочнуть свій дебютний сезон у Суперлізі матчем-відкриттям чемпіонату проти чинного володаря Кубку та Суперкубку України Дніпра.

Комментарии
Больше в Баскетбол
aquapolis