Следить
Баскетбол

Багатскіс: «Якщо можемо допомогти Дніпру вийти з групи Кубка Європи, чому ні?»

Для цього киянам потрібно перемагати в Мінську в наступному матчі.

Головний тренер Київ-Баскету Айнарс Багатскіс прокоментував вчорашню перемогу своєї команди над Левскі (86:66) в груповому раунді Кубка Європи.

Віце-чемпіон України вже гарантував собі місце в наступному раунді євротурніру і може допомогти вийти туди ж Дніпру в випадку перемоги над Цмокі-Мінськом в наступному матчі.

«У першій половині не було багато вільних кидків у суперника. Ми не забули, що у нас є центрові. Грали через Коренюка і Петрова. Це приносить свої плоди. Якщо ми хочемо вижити у двох турнірах, потрібно використовувати широку ротацію. Звичайно, є непорозуміння. Деякі гравці не розуміють, що минула гра в прямому сенсі — це вже минуле. Якщо забив 20 очок в одній грі, то це вже нічого не означає в наступній. Але я радий за команду».

У свою чергу, дніпряни вчора здолали Цмокі-Мінськ з рахунком 90:75. Володар Кубка України зустрінеться з Левські в середу, 27 листопада.

В той самий день відбудеться виїзний матч Київ-Баскету з Мінськом, якому підопічні Багатскіса програли в Києві з рахунком 74:99.

В неділю, 24 листопада, на Київ-Баскет чекає матч-відповідь 1/8 Кубка України з Черкаськими Мавпами. Матч у Черкасах закінчився перемогою гостей з рахунком 100:82.

Комментарии
Больше в Баскетбол
aquapolis